Auto ramt juwelier in Maastricht: sieraden weg | Binnenland | Telegraaf.nl

2021-12-27 05:04:34 By : Mr. Jeff Chen

MAASTRICHT - Bij een ramkraak op een juwelier in het centrum van Maastricht zijn zondagochtend vroeg sieraden buitgemaakt. De daders vernielden met een auto het rolluik voor de zaak aan de Brugstraat, meldt de politie.

Door de actie met het voertuig wisten de overvallers een ’nog onbekende hoeveelheid sieraden’ uit de vitrine mee te nemen.

De politie kreeg rond 06.30 uur diverse meldingen over de ramkraak. De verdachten, drie donker geklede mannen, zijn gevlucht in een blauw/paarse auto. De politie is op zoek naar getuigen.

Tips of beelden? Gebruik onze Whatsapp tiplijn. Zet het nummer in je telefoon: +31613650952

Dagelijks tijdens de lunch een update van het belangrijkste nieuws.

Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Massaal deelde onze BN’ers hun kerstkiekjes. Wij hebben er een aantal op een rij gezet.

In de serie Van Goeden Huyze volgt De Telegraaf het wel en wee van Nederlandse studenten en hun opmerkelijke tradities. In Nijmegen moeten mannelijke studenten voor straf een flesje bier leegdrinken op een gevaarlijk verkeersplein. Bekijk hier de hele aflevering van Van Goeden Huyze.

In Sri Lanka gaat het mis als een groep vrienden een vlieger probeert op te laten.

Tientallen mensen hebben zich zondagochtend op de Ryptsjerksterpolder in Friesland verzameld om een stuk te gaan schaatsen. De gevoelstemperatuur ligt zo een twaalf graden onder nul, maar dat mag de pret niet drukken voor de schaatsliefhebbers.

Een 28-jarige man uit Arnhem is op kerstavond aangehouden op verdenking van het vernielen van zeker dertig auto’s en scooters in zijn woonplaats. Hij sloeg tussen de treinstations Velperpoort en Arnhem Centraal toe, bevestigt een woordvoerder van de politie.

De rechtbank in Lelystad heeft de voorlopige hechtenis van de 30-jarige Almeerder Raphael A. verlengd. De man werd op 29 juni van dit jaar in een pand in Zaandijk aangehouden op verdenking van phishing.

Een winkeleigenaresse in Scottsdale, Arizona (VS) krijgt de schrik van haar leven wanneer haar winkel wordt overvallen.

Amerikaanse agenten achtervolgen een man en een vrouw die zojuist een Starbucks hebben overvallen. Over en weer wordt geschoten. Uiteindelijk komt de bloedstollende achtervolging na een half uur dramatisch ten einde.

De Britse politie heeft een dertigjarige man opgepakt die wordt verdacht van de gewapende overval op Mark Cavendish en zijn gezin. Vorige maand werd de wielrenner in zijn eigen huis overvallen en beroofd. De man wordt verdacht van twee berovingen en moet binnenkort voor de rechter verschijnen.

Het gerechtshof in Amsterdam heeft vrijdag in hoger beroep celstraffen van 43 maanden tot 9,5 jaar opgelegd aan vier mannen, die betrokken waren bij de grote diamantroof op Schiphol op 25 februari 2005 en een poging vijftien dagen eerder. Twee verdachten werden vrijgesproken van betrokkenheid. De st...